COVID-19 en de gevolgen daarvan

Een epidemie waarvan de tentakels uiteindelijk onze eigen huiskamer en werkvloer wisten te bereiken. Angstig, moedig, recalcitrant, topfit of niet, uiteindelijk voelen we allemaal de gevolgen. Ik wil dan ook vooropstellen dat ik meeleef met alle mensen die ten gevolge zwaar ziek zijn of erger; inmiddels iemand verloren hebben aan dit virus. Ondanks dat wij er allemaal last van hebben, mag ik in het kader van positief denken dankbaar zijn dat wij er tot nu toe alleen maar economisch last van hebben. En daar wil ik het graag met jullie over hebben.

Read More
richard 03/18/2020 0 Comments

Ons devies vanuit 2019 voor 2020

Het jaar 2019 was in vele opzichten een bewogen jaar. Ik ben niet zo van de hypewoorden, maar als organisatie die opereert in het hart van nieuwe technologie, word je elke dag geconfronteerd met Industry 4.0.

Read More
richard 01/01/2020 0 Comments

Cost per Hire van 500 euro

Een grote zorgorganisatie claimde laatst dat hun Cost Per Hire soms wel 500 euro is. Veel recruiters zullen meteen doorhebben dat dit niet kan kloppen, zeker binnen een drukkende sector als de zorg. Dat was dan ook een ongemakkelijk moment voor mij als iemand dat tegen je zegt.

Read More
richard 12/02/2019 0 Comments

De (toekomst van de) Job Advertisement Markt

Het landschap van arbeidscommunicatie en job marketing is drastisch aan het veranderen. Dit met name door de eerder geschetste toenemende groei van technologie en sociale disrupties. Dit leidt tot een geheel nieuw landschap met nieuwe spelers. Dit vraagt om verandering én innovatie.

Read More
richard 11/03/2019 0 Comments