Breng je campagnes naar een hoger level op basis van relevante data

Ons Made2Know platform wordt constant gevoed met data van externe bronnen, campagnes en onderzoeksdata. Het geweldige aan deze data is dat door middel van slimme algoritmes  we in staat zijn van bestaande data nieuwe data te creëren. Met de data van Made2Know zijn we in staat sneller te ageren, nauwkeuriger te analyseren en nog beter te targetten binnen onze campagnes. Dit zorgt voor een snelle time-to-market in combinatie met bovengemiddelde resultaten.

Made2know, uw unieke campagne maximalisatie.

Met ons uniek Made2Know platform hebben wij unieke en uitgebreide informatie over diverse markten en niches. Het Made2Know dataplatform is een platform die continu gevoed wordt met marktdata, campagnedata en onderzoeksdata. Deze data geeft ons unieke informatie over specifieke markten, doelgroepen en producten. Deze informatie stelt ons vervolgens in staat om op microniveau te targeten voor onze opdrachtgevers.

100%%
Uptime
2300+
k Records
Exclusieve

Branchedata

Exclusieve data van branches zoals travel, zorg, entertainment, onderwijs en retail.
Brede inzet

Doelgericht

De data van Made2Know wordt ingezet voor marketingcampagnes, job marketing, marktonderzoeken en verfijning van nieuwe algoritmes.
ML met AI

Zelflerend

Door middel van Machine Learning in combinatie met Artificial Intelligence is Made2Know constant bezig met het verbeteren van zijn eigen platform.
Sales Made

Leadgeneratie

Met Made2Know hebben we meer dan 400.000 leads gegenereerd. Hier zijn we trots op.
Samenwerken

API Projecten

Voor grote projecten en/of ter verbetering van bepaalde applicaties die een positieve impact maken op de levenskwaliteit van mensen, zetten we Made2Know in.
Campagnes

Made2Max

Made2Know in combinatie met de artificiële intelligentie van Made2Max zorgen samen voor de beste campagneprestaties.

Wil je graag kennismaken met Made?

Wij geloven in de kracht van een goed en vrijblijvend gesprek. Wij horen graag wat jouw organisatie doet, waar het voor staat en voor welke (toekomstige) uitdagingen jullie staan. Je kan dan altijd vrijblijvend met ons sparren. Vanaf daar zien we wel verder.

Waaraan kan je Made herkennen?

Sommige wellicht verrassend en sommige wat minder verrassend. Dit is waar we voor staan.

Partnermentaliteit

We geloven heilig in onze aanpak en hoe wij werken met én voor de organisaties die we bedienen. Met onze manier van aanpak en communicatie voelt de organisatie dat wij een partner zijn en niet een leverancier.

Onafhankelijk

Made verbindt zich bewust niet aan specifieke systemen of merken. Op deze manier zijn we in staat altijd de beste (technische) oplossing te leveren die bij de organisatie past. Wij geloven ook niet in een enkel perfect systeem, maar in een perfect samengesteld ecosysteem.

Rapportages

We laten graag een goede indruk achter met onze zorgvuldig opgestelde rapportages. Zowel inhoudelijk als visueel wil Made altijd de beste presentaties afleveren. Wij geloven dat data op de best mogelijke manier gevisualiseerd moet worden.

Datagedreven

Een inkopper, maar het is vreemd als we hem niet erbij zetten. Made kenmerkt zich uiteraard voornamelijk door zijn datagedreven karakter. Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe wij leven van en voor data.

Expertise

Al onze mensen zijn experts met een bovengemiddeld kennisniveau van zijn of haar vakgebied. BIjna al onze medewerkers verrichten ook onderzoek binnen zijn of haar gebied van expertise.

Waardecreërend

Met alles wat we doen, richten we ons op het creëren van meer waarde voor de organisatie. Soms kan dit direct, soms indirect doordat onze werkzaamheden bijdragen aan een groter geheel.
Made2Know & Made2Max
Ons Made2Know platform wordt actief ingezet voor toekomstige analyses en als database voor cruciale strategische beslissingen. Waar we ons echter volledig op onderscheiden is de combinatie van Made2Know met onze innovatie AI-technologie Made2Max. Made2Max maakt op basis van geavanceerde algoritmes nauwkeurige analyses en campagne voorspellingen. Door middel van Made2Max wordt de campagne op de juiste momenten ingezet en bijgestuurd. Ook weet Made2Max exact welke doelgroep bij de campagne past en leert constant bij. Vandaar ook de naam Made2Max; altijd een maximale performance met een maximaal resultaat. Als liefhebber van data, technologie en kennis, zijn wij als made dan ook enorm trots op ons dataplatform.
Om de integriteit van onze data en ons platform te bewaken, is Made2Know alleen bruikbaar voor onze klanten. Organisaties die gebruik maken van Made campagnes van Made, maken automatisch gebruik van Made2Know en Made2Max. Organisaties die gebruik maken van onze campagnes in combinatie met ons platform rekenen zich tot de grote retail merken, grote zorgverleners en leidende onderwijsinstituten in Nederland en België. Een interessant feitje is dat meer dan de helft van one klanten overstapt van traditionele campagnes met traditionele marketingbureau’s. Wil je met jouw organisatie ook meer weten over Made2Know en/of Made2Max? Onze data strategist vertelt je graag meer over ons platform en wat Made voor jouw organisatie kan betekenen.