Eventplaats

Eventplaats is een initatief met de meest foute naam. Waar de naam de lading van evenementen met zich meedraagt, draait het allemaal om mensen en je goed voelen. Via Eventplaats kunnen mensen zich gratis registreren en d.m.v. ontmoetingen nieuwe mensen leren kennen.

Eventplaats is opgezet om het leven om ons heen stukje mooier te maken. Wij geloven erin dat dat kan door ervaringen te delen  en mensen te ontmoeten die je wellicht normaal niet ontmoet. Eventplaats heeft dan ook een bijzondere plek in het hart van Made. Medio 2020 gaan we Eventplaats technisch flink uitbreiden, maar daarover volgt meer. Voor nu raden we iedereen aan om vrijblijvend een account aan te maken.

Naam:
Eventplaats
Oprichting:
2016
Website:
eventplaats.nl
Eigenaar:
Made
Share Project:

Voor wie

Voor iedereen vanaf 18 jaar die nieuwe mensen wil leren kennen en leuke ervaringen wil opdoen.

Waar

Eventplaats ontmoetingen vind je in bijna alle groten steden in Nederland en in 2020 nog veel meer.

Hoe

Je kan je gratis registreren via Eventplaats.nl. Daar kan je participeren binnen andere evenementen of zelf een evenement opzetten.

Waarom Eventplaats

Wij geloven erin dat het meest waardevolle in het leven, ervaringen zijn. Het zijn de bijzondere momenten en de bijzondere mensen die je altijd bij je draagt. Met die gedachte is Eventplaats opgezet. Vandaag de dag ontkomen we allemaal niet aan de druk van een studie, baan en andere verplichtingen. Al heb je een goed en actief sociaal leven, is het lekker om af en toe eruit te kunnen stappen. Hier is Eventplaats voor. Wil je een potje Monopoly spelen? Mediteren? Hiken? Via Eventplaats kan je het regelen. Je kan meedoen aan een bestaand evenement of zelf een evenement opzetten.