Kiteforça

KiteForça is een vrijwillig initiatief opgezet door de oprichter van Made (Richard Naipal) om kinderen door middel van sport te leren dat zij met hard werken en doorzettingsvermogen alles kunnen bereiken wat zij maar willen.

Richard had enkele jaren geleden het voorrecht om vrijwilligerswerk te doen en zo zelf bij te dragen. De kinderen hebben toen zijn hart veroverd en hij heeft toen besloten om een belangrijk deel van zijn leven en voorliefde voor het kitesurfen te wijden aan het helpen van kansarme kinderen. Dit was dan ook de geboorte van KiteForça.

Naam:
KiteForça
Oprichting:
2017
Website:
kiteforca.nl
Eigenaar:
Made
Share Project:

Wat kan ik allemaal doneren?

Alles is welkom. De meest logische dingen zijn kites, kiteboards, harnassen, wetsuits. Maar, ook oude kleren zijn welkom. Wij laten de kinderen werken voor alles wat gedoneerd wordt. Dit kan zijn het helpen van de lokale school, schoonmaken van een ouderenhuis. Niets krijgen ze zonder de les van hard werken.

Hoe kan ik doneren?

Als je het formulier invult, dan neemt een van ons binnen een dag contact met je op en beantwoorden we graag al je vragen en bespreken we gemakkelijk en snel de logistiek van de donatie.

Kan ik bijdragen in een andere vorm?

Alles is welkom en bespreekbaar. Als jij suggesties hebt en/of wilt bijdragen in een andere vorm, dan verwelkomen dat met een zeer warm hart. Hoe meer mensen samenwerken, des te beter voor de kinderen.

Help jij ook mee?

De glimlach en het geluk van de kinderen is een van de mooiste dingen op de wereld. Wij vinden dat de foto’s voor zich spreken. De kinderen werken aan hun droom leren op een geweldige manier dat dromen kan, als je maar hard genoeg werkt. Welk kind verdient dit niet?

Deze kinderen groeien vaak op zonder geld of zelfs iemand die voor ze zorgt. Ze overleven door het verkopen van kleine dingen zoals schelpen op het strand en kunnen alleen maar dromen als ze kitesurfers zien. Door hun te laten werken voor kitesurfmateriaal leren ze de waarde van werken en kunnen zij hun droom realiseren. Dit is de basis van hun toekomst waarin ze leren zoeken naar nieuwe wegen voor een betere toekomst. Op deze manier leren de kinderen dat je voor alles moet werken, maar vooral dat dit de basis is voor een beter toekomstperspectief.

Wij nodigen verder iedereen van harte uit om een keer een kijkje te nemen bij deze geweldige kinderen. Bij interesse vragen we je het formulier in te vullen en dan komt het helemaal goed.

Wij hopen dat jij ook enthousiast bent en ook je steentje wil bijdragen. Indien je meer wil weten over Kite Força en de sponsormogelijkheden, vul dan het bovenstaande formulier en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

We willen iedereen die al iets bijgedragen heeft of van plan is bij te dragen, hartelijk bedanken, vooral ook namens de kinderen. En dat iedereen weet dat elke donatie een groot verschil maakt in het leven van deze prachtige kinderen.