Kite Força - Richard Naipal - Made
Wat ons echt drijft
Wij houden net zoveel van data als van mensen. Al denken mensen wellicht dat die twee dingen niet samen gaan. Wij denken het tegenovergestelde; zonder mensen geen data. People first. Wij hebben dan ook een enorme liefde voor de mens en de mensen om ons heen. Als wij met onze kennis en drive de wereld net een beetje beter kunnen maken, dan gaan we daarvoor.
Made probeert op diverse manieren een impact te maken. Soms door een kleine bijdrage in de vorm van kennis, arbeid en/of geld, maar ook door eigen initiatieven en projecten op te zetten. Onze projecten zijn vooral gericht op de verbetering van de levenskwaliteit van de mens. In Nederland, maar vaak ook in andere gebieden.
Wij als Made staan er dan ook altijd voor open om met andere partijen en initiatieven samen te werken. Heb jij een project of goed idee? Laat het ons weten.

Wil je graag kennismaken met Made?

Wij geloven in de kracht van een goed en vrijblijvend gesprek. Wij horen graag wat jouw organisatie doet, waar het voor staat en voor welke (toekomstige) uitdagingen jullie staan. Je kan dan altijd vrijblijvend met ons sparren. Vanaf daar zien we wel verder.

Waar verbinden we ons aan

We zijn trots op de verschillende initiatieven die we hebben opgezet. Zo hebben we KiteForça opgezet om kansarme kinderen in Kaapverdië te begeleiden naar een beter bestaan. Dit doen we met sponsoring, coaching en educatie. Dit project ligt ons enorm aan het hart en we hebben dan ook de ambitie om dit project op nog een grotere schaal uit te pakken. Hiervoor zijn we actief op zoek naar samenwerkingen met andere organisaties. Ook kan je als vrijwilliger twee keer per jaar mee om als individu wat bij te dragen. Meer hierover kan je lezen op de pagina van KiteForça zelf.

Eventplaats daarentegen is voor iedereen in Nederland die nieuwe mensen wil leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld extra prettig zijn als je net verhuist bent, druk bent met andere dingen of misschien zelfs net een relatie achter de rug hebt. Beide initiatieven zijn verschillend, maar ook weer niet. Allebei hebben ze het doel het leven net een beetje beter te maken van mensen.

Ons laatste initiatief heeft een wat zakelijkere tint, maar wel met een goede gedachte. Via ondernemingsplan.online willen wij voor een goed business of marketingplan toegankelijk maken. Dit met als doel lokale ondernemingen te versterken. Iets wat we met veel plezier doen.