Made Zorg Engineers. Bouwers binnen de zorg
Waar je als marketeer veelal juist outside-in moet kijken, zien we het bij de zorg net iets anders. Door juist met beide benen binnen de zorg te staan en vanuit binnen te ervaren wat de zorguitdagingen zijn, kunnen wij nog beter de zorg begrijpen.

Made heeft samen met partners diverse zorgoplossingen om zorgorganisaties bij te staan in hun strijd tegen de dagelijkse zorgproblematiek. Voorbeelden zijn het werven en selecteren van de juiste mensen voor de juiste positie, hiervoor werken we met de beste experts samen. Maar, we kijken vooral ook op een zeer strategisch niveau naar de zorg. Door middel van big-data-algoritmes helpen we de HR-afdelingen van zorgafdelingen betere voorspellingen te maken en meer controle te geven over de benodigde capaciteit en werving. Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Als het om de zorg gaat, is Made heel betrokken en werken wij constant aan betere algoritmes om goed mee te strijden tegen de zorgproblematiek die naar ons allemaal (vroeg of laat) raakt. Op deze manier bouwen we gezamenlijk aan een betere zorg voor iedereen.

Do it. Make it. Made it.
Maak echt het verschil nu en een impact in de zorg door gebruik te maken van de diensten en expertise van Made. Bekijk hoe onze dienstverlening in elkaar steekt en hoe wij jou als zorgorganisatie van waarde kunnen zijn.
Zorgcampagnes
Data gedreven job campagnes en employer branding campagnes die bijdragen aan een krachtigere zorgorganisatie
Zorgonderzoek
Made verricht onderzoek binnen de zorgmarkt op verschillende niveau's. Binnen en buiten zorgorganisaties.
Zorgdata
Door slim en innovatief gebruik van zorgdata loop je als zorgorganisatie snel voorop.
Tech Zorgstrategie
Neem afscheid van oude business modellen en maak technologie onderdeel van je nieuwe waardepropositie als zorgorganisatie.
Waarom de zorg. Waarom Made.

De verbintenis tussen Made en de zorg en hoe zorginstellingen zich binden aan Made.

De zorg is een vitaal onderdeel binnen onze maatschappij. Het is van essentieel belang dat de kwaliteit van onze zorg geborgd is. Het bijzondere aan de zorg is, is dat het allemaal voor mensen is en door mensen verricht wordt. Alle zorgproblematiek is dan ook vaak verbonden aan mensen. Wij roepen vaak dat er zonder mensen geen data is. Kijkend naar de zorg, wisten we al snel dat Made met zijn diensten binnen de Zorg het verschil kan maken. Juist een conservatieve markt die op en voor mensen draait, hebben veel baat bij de juiste technologische oplossingen. Samen met en voor zorgorganisaties en zorgpartners werken wij dagelijks aan een betere zorg. Hier zijn we erg trots op en we zijn erg ambitieus met onze plannen om de zorg integraal écht te verbeteren.
Onze ervaring is dat zorgorganisaties soms door de bomen het bos niet meer zien. Met elke dag vele operationele uitdagingen zien wij dat zorginstellingen daarom het vaak lastig vinden om uit de dagelijkse cirkel te stappen. Ook met vele organisaties op de loer die graag willen profiteren van de problematiek binnen de zorg, is het voor zorginstellingen extra lastig om te bepalen wat wel of niet werkt. Zeker met de strakke budgetten waarmee de instellingen te maken hebben. Made gelooft in een lange-termijn-aanpak waarbij je samen met de zorginstelling de problemen integraal oplost. Door middel van slimme technologie en data hoef je als organisatie niet te gokken en boek je succes. Dit betekent succes als zorgorganisatie en succes met de (beter kwalitatieve) zorg die geleverd wordt.

Wil je weten wat Made voor jouw zorgorganisatie kan betekenen?

Wij geloven in de kracht van een goed en vrijblijvend gesprek. Wij horen graag wat de uitdagingen zijn voor jouw zorgorganisatie. Je kan altijd vrijblijvend met ons sparren. Vanaf daar zien we wel verder.

Waar staan wij voor

Wat mag je als zorgorganisatie van ons verwachten.

Jouw zorgpartner

Wij geloven in een integrale aanpak samen met de zorgorganisatie. Wij zien ons dan ook niet als leverancier, maar als partner. Dit betekent dat wij voor een lange-termijn-aanpak en relatie gaan. Dit neemt een andere manier van denken, werken en communiceren met zich mee.

Onafhankelijk

Made verbindt zich bewust niet aan specifieke systemen of merken. Op deze manier zijn we in staat altijd de beste (technische) oplossing te leveren die bij de zorgorganisatie past. Wij geloven ook niet in een enkel perfect systeem, maar in een perfect samengesteld ecosysteem.

Rapportages

Made werkt met zorgvuldig opgestelde rapportages. Zowel inhoudelijk als visueel wil Made de beste presentaties afleveren. Wij vinden dat data op de best mogelijke manier gevisualiseerd moet worden. Een goede rapportage geeft een zorgorganisatie meer inzicht en grip.

Datagedreven Zorg

Wij maken het verschil binnen de zorg door onze datagedreven aanpak. In een sector waar alles om mensen draait, kunnen wij data perfect inzetten om mensen nog beter te begrijpen, bereiken en te motiveren.

Zorgexperts

Bij Made doen we op regelmatige basis onderzoek binnen en naar de zorg. We praten voortdurend met zorgprofessionals. Wij hebben en werken dan ook echt alleen met echte zorgexperts die de zorg van binnen en buiten kennen.

Waardecreërend

Met alles wat we doen bij Made, richten we ons op het creëren van meer waarde voor de zorgorganisatie. Soms doen we dit direct en soms indirect doordat onze werkzaamheden bijdragen aan een groter geheel. Wij gaan altijd voor waarde.