Ondernemingsplan.online

Ondernemingsplan.online is opgezet om op een laagdrempelige manier hoogwaardige ondernemings- en marketingplannen beschikbaar te maken voor MKB-ondernemingen en startups.  Het bijzondere aan het platform is de laagdrempeligheid. Een goed business plan, zeker voor specifieke organisaties zoals tech startups, vereist specifieke en diepgaande kennis. Via Ondernemingsplan.online kunnen we organisaties helpen aan zeer hoogwaardige plannen zonder dat organisaties opdraaien voor de kosten die normaal met een dergelijk plan gemoeid zijn. Ondernemingsplan.online staat op dit moment nog redelijk in de kinderschoenen, maar ook hier zijn we van plan flink op te schalen op het gebied van (educatie)samenwerkingen.

Eigenaar:
Made
Naam:
Ondernemingsplan.online
Oprichting:
2019
Website:
ondernemingsplan.online
Share Project:

Voor wie

Ondernemingsplan.online is in principe van grote waarde voor elke organisatie, maar vooral interessant voor startups, MKB-organisaties.

Met welk doel

Veelal van de aanvragen die binnen komen zijn voor kwartaalplannen, investeringsaanvragen of herpositioneringen van organisaties en business units.

De investering

Om de drempel zo laag mogelijk te houden, worden er al plannen opgesteld vanaf 600 euro. Dit maakt het bijzonder toegankelijk voor een breed publiek.

Samenwerkingen

Buiten de universitaire samenwerking, zijn we altijd op zoek naar partners die met hun kennis, specialisme of vakgebied willen samenwerken. Dit omdat we graag plannen en rapportages leveren die gemaakt zijn door specialisten met het hoogste kennisniveau binnen een specifiek vakgebied. Voel je je dan ook geroepen om als specialist, kennisleider en/of organisatie mee te werken? Neem dan zeker contact met ons op.